+36 1 599 9740, +36 70 339 3693 info@dericom.hu

orvosi informatika egy kézben

Orvosi szoftvereket fejlesztünk 25 éve, Önnek!

Fő tevékenységünk az orvosi szoftverek fejlesztése, értékesítése, oktatása, üzemeltetése, valamint teljes egészségügyi-informatikai rendszerek kiépítése. Immár 25 éve vagyunk ezen a piacon, mondhatni úttörőként elsőként kezdtünk orvosi szoftvereket fejleszteni. Szoftvereinket használják háziorvosok, üzemorvosok, magánorvosok, valamint intézmények. Termékeink integrált módon működnek együtt különböző egészségügyi eszközökkel, labor-, szakrendelői-, kórházi-, és állami (EESZT) informatikai rendszerekkel. A fejlesztés mellett nagy hangsúlyt fektetünk a támogatásra, vagyis partnereinket folyamatosan megkapnak minden segítséget napi munkájuk megkönnyítéséhez.

“Missziónk, hogy olyan komplex szolgáltatást nyújtsunk, mely jövőbe mutató és innovatív, ugyanakkor gyakorlatias és felhasználóbarát.”

Célunk, hogy megkönnyítsük az orvosok munkáját, valamint technikai eszközökkel is segítsük a kapcsolatteremtést, az elköteleződést páciens és orvos között.

“Hiszünk az innovációban, de tiszteljük a hagyományokat.”

“Az innovációnak semmi köze ahhoz, mennyi pénzt költesz kutatás-fejlesztésre. Amikor az Apple bemutatta a Macet, az IBM legalább százszor annyit költött K+F-re. Nem a pénzről szól. Az emberekről szól akikkel dolgozol, a vezetésről, arról, mennyire érted meg az egészet.”

Steve Jobs

TARTSA KÉZBEN PRAXISÁT

DeriCom_NetDoktor_2018

Célunk, hogy Felhasználóink (főként az alapellátásban dolgozó családorvosok, üzemorvosok, magánorvosok, asszisztensek) részére egy kézből nyújtsunk minden informatikai támogatást, ami a gyógyító munkájukat segíti, és ezt a lehető legmagasabb ügyfél-elégedettség mellett tegyük. Ezt folyamatos innováció és felhasználói igénykövetés alapján tudjuk évek óta megvalósítani.

Ügyfeleink a lehető legmagasabb szintű kiszolgálást kapják, legyen szó akár programfejlesztésről, felhasználói támogatásról, üzemeltetéssel kapcsolatos feladatokról, informatikai, és jogszabályokkal kapcsolatos tanácsadásról. Ennek köszönhetően sikerült Felhasználóinkkal hosszútávú, bizalmi alapokon működő, rendkívül jó kapcsolatot kiépítenünk.

Feladataink közé tartozik saját szoftvereink folyamatos, igény szerinti fejlesztése, ügyfeleink telefonos vagy helyszíni támogatása, új rendszerek implementálása, oktatása, más orvosi rendszerekről történő adatmigráció, egészségügyi hálózatok kiépítése, üzemeltetése, karbantartása.

ÜGYFELEINK MONDTÁK

Dr. Kacsala Norbert – Pécs

A Visual Szolga rendszerről történt átállást követően lassan már 2 évvel bátran mondhatom hogy megérte a Dericomot választanom. Folyamatos támogatásuk és segítőkészségük nem csak az átállás időszaka alatt volt meg hanem azóta is töretlenül tart. Jelenleg a NetDoktor rendszert használom . Felhasználóbarát, komplex és funkcionális program, amelyet mindenki a saját igényeire szabhat. A felhő alapú technológia miatt a frissítések, azonnal használatba vehetőek. Meggyőződésem hogy a NetDoktorban rejlik a legnagyobb potenciál a ma Magyarországon kapható háziorvosi szoftverek közül.

Dr. Kerényi Attila – Nyírtelek

Több mint 10 évig használtam a Praxis Pro-t. A szívemhez nőtt tiszta, egyszerű logikája, könnyű kezelhetősége. Az idő múlásával azonban egyre több kívánalomnak kellett számítástechnikailag megfelelni, illetve bennem is felmerült számos felhasználói igény. A változások követése olykor csak, mint „nehézkesség” jelentkezett, gyakran azonban az elavult programnyelv miatt egyszerűen nem volt megvalósítható egy-egy jó, könnyű használatot nyújtó elképzelés. Ezek miatt döntöttem úgy egy éve, hogy váltok az utódra és a MedMaxPro-t fogom használni. Nem bántam meg! Jó szívvel ajánlom a többi kollégának is.

Dr. Kiséry Péter - Budapest

Ma végigrendeltem a legújabb verzióval a napot és nagyon elégedett vagyok! A beutaló írás, a receptírás, az állandó gyógyszerek módosítása is gördülékenyen haladt. Az új programmal nagyon szívesen dolgozok, nagy segítség. A konvertálás után is minden adatot rendben, a helyén, pontosan megtalálok. Pontosak a betegek adatai, a terápiás lapok, átkerültek a gyógyszerjavaslati határidők, pecsétszámok. Mindenkinek megvan a múltja, előzményei, gondozott betegségei. Nem tapasztaltam eltérést az aktuális és elmúlt táppénzek adataiban sem. Magam részéről nagyon meg vagyok elégedve a konvertálással is.

Kapcsolódjunk!

1095 Budapest, Ipar utca 2/B. 2. emelet 13.

+36 1 599 9740; +36 70 339 3693

info@dericom.hu

GPS: 47.478102  19.069902