+36 1 599 9740, +36 70 339 3693 info@dericom.hu

PRAXIS PRO

Hogy a betegre több idő maradjon…

MEGOLDÁSOK AZ ÖN PRAXISÁHOZ IGAZÍTVA

PraxisPro CSALÁD

Ajánljuk azon felnőtt és gyermek körzettel is rendelkező családorvosoknak, akik egy komplex egészségügyi ellátó és dokumentáló programmal szeretnék hatékonyabbá tenni mindennapi munkájukat.

PraxisPro ÜZEM

Ajánljuk foglalkozás-egészségügyi orvosoknak, akik rendelői munkájuk könnyítése érdekében egyszerűen kezelhető, programmal szeretnének dolgozni. Gyorsan rögzíthetők a cégek, ill. a hozzájuk tartozó dolgozók.

PraxisPro MAGÁN

Többek között teljes személyi nyilvántartással, kezelési lappal (betegkarton) segíti az orvos és asszisztensei munkáját.  Rendelkezésre áll egy gyors receptírási lehetőség, mellyel később elkészítheti a Recepírási jelentést.

PraxisPro SZAK

Rendelőintézeti kiépítés, több mint 12 szakmára kidolgozott szak-specifikus ellátási lap, beutalók, szakvélemények, beépített OEP szabálykönyv, WHO kódok, ellátással kapcsolatos OEP előírások, WHO összeférhetelenségi  szabályok folyamatos ellenőrzése, és szakorvosi jelentés elkészítése.

PraxisPro Gyn

Praxis Pro Szülészeti és nőgyógyászati szoftver,  melyet nagy tapasztalatú szakorvosok bevonásával fejlesztettünk ki. Segítséget nyújt a nőgyógyászati rendelés, illetve a terhes-gondozás adminisztrálásában, melybe több, szakorvosok által feltöltött szakmai kifejezések és tudásanyag támogatja munkáját.

PraxisPro ÜGYELET

Ügyeleteknek, ügyeletes orvosoknak. Betegfelvétel, Ügyeleti adatlap, Kórlap és receptírás, Ügyeleti jelentés,  Forgalmi lekérdezések, statisztikák. Folyamatosan frissített gyógyszerkönyvtár. Mind-mind gyorsan, egyszerű kezelőfelületen érhető el az Ön számára.

PraxisPro aktuális frissítésének letöltése

Praxis Pro

Hogy a betegre több idő maradjon

Jelenleg több száz orvos használja országszerte az általunk fejlesztett Praxis Pro Alapellátási és Szakellátási Informatikai Rendszert.

Tudásbázis 20 év tapasztalalatával

i

Teljes körű adminisztráció és jelentéskészítés

Support 8 - 20 óra között (munkanapon)

Felkészült fejlesztői csapat

Felhasználói igények megvalósítása

ÜGYFELEINK MONDTÁK

Dicsértessék a Praxis Pro

Vegyen Ön is Praxis Pro-t, nem lel kivetnivalót! Kínálja a Deri-Com, asztalon egy víg ikon. Kattintson rá septibe, de jelszóval lépjen be! Itt aztán van funkció, hot key kombináció! Ambuláns vagy gondozás, mindenre van megoldás! Minden gombot megnyomhatsz, de senkit ne “várakoztass”! Az “Állandó” tiszta excel, a huszonegyes itt nem nyer. Kórtörténet, IBE-brózer, a program fut, mint egy dózer. Kezelése nem túl bajos, garantálja Horváth Lajos!” Dr. Kerényi Attila – Nyírtelek – 2002.

Kapcsolódjunk!

1095 Budapest, Ipar utca 2/B. 2. emelet 13.
+36 1 599 9740; +36 70 339 3693
info@dericom.hu
GPS: 47.478102  19.069902