+36 1 599 9740, +36 70 339 3693 info@dericom.hu

TARTSA KÉZBEN PRAXISÁT!

Rendeljen bárhol szabadon, kötöttségek nélkül! Laptopon, tableten, telefonon. Egyszerűen, gyorsan, könnyedén elérheti kedvenc orvosi szoftverét.

Miért kivételes a NetDoktor?

A NetDoktor bármilyen operációs rendszeren és böngészőn képes futni
Gyors és nagy tudásbázissal rendelkező, innovatív WEB-es medikai rendszer
Egyszerűen összekapcsolható bármilyen webes rendszerrel vagy mobil app-al
A NetDoktor egy egyedülálló, sokéves fejlesztés eredménye. Korábbi MedMaxProNet orvosi szoftverünket NetDoktor néven formába önti 25 év szakmai tapasztalatát és magába foglalja az összes korábbi szoftverünk előnyös tulajdonságait, több egyedülálló újdonsággal kiegészítve azokat! A NetDoktor támogatja a mindennapi orvosi munkát, bárhonnan, bármikor elérést biztosít a praxis összes adatához! Továbbá interaktív módon kapcsolja össze az orvost a pácienssel. Innováció és kényelem bármikor bárhonnan!

Termékelőnyök

Egyedülálló orvosi program a piacon. Teljes körű megoldást nyújt, legyen az orvos, orvoscsoport, ápoló vagy asszisztens. Tartsa kézben praxisát, használja szoftverünket bárhol és bármikor. Asztali gépen vagy mobil telefonon. Élvezze a technológia nyújtotta szabadságot.
Moduláris elrendezés
i
Előállítja a megfelelő jelentéseket
Beépített orvosi tudásbázisok

Páciensei adataihoz bárhol hozzáférhet

Biztonságos felhő alapú adattárolás

A NetDoktor szoftver biztosítja a GDPR megfelelést. Számunkra fontos az Ön és a páciensei adatbiztonsága.  Rendszereink garantálják a legmagasabb fokú adat- és kibervédelmet, az EU szabályoknak való megfelelést. Nézze meg rövid videónkat.
További videókért látogassa meg Youtube csatornánkat

ÜGYFELEINK MONDTÁK

Dr. Fürst Ágnes - Győr

A program tetszik, jobban meg kéne ismernem, erre lenne lehetőségem Önöknél, tudom, csak időm nem volt rá. A segítségadással és az Önök munkájával maximálisan elégedett vagyok.

Dr. András János - Tapsony

2 hónapja használom a MedMaxPro-t. Ezidáig maximálisan meg vagyok elégedve a programmal, az előző programról való átállás könnyen ment, az új program gyorsabb, áttekinthetőbb.

Dr. Bagyinka Éva - Budapest

Ha az eddig eltelt  idő használata után kellene eldöntenem , hogy ezt a programot válasszam vagy az általam ismert programok közül válasszak, a MedMaxPro program mellett döntenék.

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen operációs rendszeren és webböngészőn tudom használni a Netdoktort?

A Netdoktor bármilyen operációs rendszeren és böngészőn képes futni!

Szükséges a szoftverek használatához folyamatos Internet kapcsolat?

Igen. Hiszen csak folyamatos internetkapcsolat esetén képes bárhonnan elérni a Netdoktor programot.

Ha van betegbehívó rendszerem, képes az csatlakozni a Netdoktor programhoz?

Abban az esetbe ha Ön a mi betegbehívó rendszerünket használja igen! Hiszen integráltuk a rendszert, hogy megkönnyítsük még jobban a munkáját.

Csak "on-line" módon azaz felhőben vagy lokálisan is futtatható a szoftver?

Mindkét módon, azaz interneten keresztül vagy intranetes lokális környezetben is futtatható a rendszer. Az internetes on-line megoldás előnye az intranettel szemben, hogy a felhasználó válláról minden informatikai üzemeltetéssel kapcsolatos feladat lekerül, és praxisát bármikor bárhonnan elérheti, míg intranetes megoldás esetén továbbra is rá hárul az üzemeltetés megszervezése.

Kapcsolódjunk!

1095 Budapest, Ipar utca 2/B. 2. emelet 13.
+36 1 599 9740; +36 70 339 3693
info@dericom.hu
GPS: 47.478102  19.069902