+36 1 599 9740, +36 70 339 3693 info@dericom.hu

A NetDoktor használatának elsajátítását több formában kívánjuk támogatni.
A szoftver használatának és funkcióinak a megismerésére lehetőség van

  • az éles áttérést megelőzően teszt üzemmódban,
  • a folyamatosan induló web szemináriumokon, melyek minden érdeklődő számára biztosítják a részvétel lehetőségét, és végül de nem utolsó sorban
  • a NetDoktor videótárba feltöltött rövid bemutatókon keresztül.

A videótár októberi és novemberi feltöltéseinek összefoglalóját itt találják:

Integrált ellátási nézet >>>

A videó bemutatja az integrált ellátási nézet menetét. Az integrált ellátási nézet egyesíti a profi nézet lehetőségeit, a standard nézet komplexitását és az egyszerű nézet gyorsaságát. Ebben mindig csak az aktuális ellátási rész jelenik meg, így nem kell görgetni az egérrel, a megjelenő felület egyszerűen áttekinthető.

Alapstátusz felvétele >>>

A videó bemutatja a páciens alapstátusz gyors felvételét, elmentését, továbbá azt is, hogy a következő ellátáskor a vizsgálati státuszba hogyan tudja beemelni a páciens aktuális alapstátuszát.

Anamnézis összefoglaló megjelenítése >>>

A videó bemutatja, hogyan állítható be, hogy a páciens anamnézis összefoglalója, az ellátás során folyamatosan látható legyen.

Gyors Táppénzre vétel és kiírás >>>

Ez a videó egy példán keresztül bemutatja, hogy lehet hatékonyan adminisztrálni a beteg ellátást panasz és vizsgálati sablon használatával, gyors táppénz felvételt indítani és igazolást nyomtatni.

Ellátás általános beállítása >>>

A videó bemutatja az ellátási beállítások sokrétűségét.

  • Szemlélteti a különbségeket és az ezzel járó előnyöket az anamnézis összefoglaló megjelenítése/kikapcsolása között.
  • Bemutatja a 3 választható alapértelmezett nézetet és azok legfontosabb tulajdonságait. (Visszajelzések alapján jelenleg az ‘integrált’ nézet a legkedveltebb.)

Orvoslista bővítése >>>

A videó bemutatja, hogy miként vehetünk fel a listában még nemszereplő vagy általunk nem található ‘új orvost’ és ‘pecsétszámot’.

Bizonyos gyógyszerek EÜEM jogcímre történő felírása >>>

A videó bemutatja, hogy mire érdemes figyelnünk az egyes készítmények felírásánál. (Gyógyszer kiválasztása kiszerelésenként rendezve, KGY és EÜEM megkülönböztetése)

Páciens lista testre szabása >>>

A videó bemutatja, hogy milyen módon tudjuk szűkíteni vagy bővíteni a páciens lista megjelenítésekor látható információs paneleket. (Például, ha nincs szükségünk a betegek címére és bejelentésük dátumára, akkor azt egy kattintással kivehetjük a listából és máris nagyobb helyen fér el a többi adat.)

Ellátási napló és lehetőségei >>>

A videó bemutatja, hogy hol találjuk ezt a funkciót és milyen beállításokat eszközölhetünk a naplón belül.

Ha a NetDoktor szemináriumon is szeretne részt venni, írjon az info@dericom.hu címünkre és felvesszük Önnel a kapcsolatot!