+36 1 599 9740, +36 70 339 3693 info@dericom.hu

Az informatikai rendszerek terén egyre nagyobb teret nyernek a különböző mobilplatformokra készített alkalmazások. Mivel a mobileszközök – okostelefon, tablet – mára már széles körben elterjedtek, ezért hiba lenne, ha nem használnánk ki azokat a lehetőségeket, melyeket ezek az eszközök nyújthatnak a mindennapi munkafolyamatok megkönnyítésére.

A NetDoktor-Orvos applikáció használatával a betegellátás folyamata egyszerűbbé és gördülékenyebbé tehető.

  • A NetDoktor-Orvos mobil applikáció egyik igen hasznos funkciója a hangvezérlésű írás, mellyel egyszerűen és villámgyorsan rögzíteni lehet az új adatokat a beteg vizsgálati lapjára vagy a panaszfelvételekhez. A beszédfelismerő alkalmazás (szinte) teljes pontossággal rögzíti a magyar nyelven elhangzó szöveget, sőt az idegen nyelvű szavakat is felismeri és kezeli.
  • A betegellátás folyamatát támogatja az applikációba épített szkenner funkció, mellyel a papíralapú dokumentumok fotóit pillanatok alatt a páciens kórlapjához lehet csatolni.
  • Amikor a beteggel egy dokumentumot kell aláíratnia, használja az applikáció elektronikus aláírás funkcióját, mellyel csökkenteni lehet a papírköltségeket és egyszerűbbé tehető a dokumentumok visszakeresése is. A NetDoktor képes ezeket a dokumentumokat a mobil eszközön megjeleníteni, és miután az érintett elolvasta azt, azonnal el is láthatja a kézjegyével. Ezt követően a dokumentum bekerül egy digitális tárba, ahonnan bármikor letölthető.

A NetDoktor-Orvos alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play (android) és az AppleSore (iOS – iPhone) ) on-line áruházakból.
A belépés (felhasználó / jelszó / licence szám) azonos a NetDoktor belépéssel.