+36 1 599 9740, +36 70 339 3693 info@dericom.hu

Miért válasszon minket?

Az orvos informatika területén eltöltött évtizedek alatt, többször feltettük magunknak azt a kérdést, hogy

MITŐL LESZ IGAZÁN JÓ EGY PROGRAM?

Eddig az alábbi válaszok születtek:

Nem elég, ha a szoftver rendelkezik a szükséges funkciókkal, de megbízhatóan kell működnie. Szerethetőnek kell lennie. Ehhez az kell, hogy könnyen kezelhető, a felhasználó számára jól áttekinthető legyen. De mind ezek mit sem érnek, ha nem áll a felhasználók rendelkezésére egy jól felkészült szakemberekből álló ügyfélszolgálat.

Ezért

  • olyan rendszereket fejlesztünk, melyek moduláris felépítésűek, így mindenki csak azokat a funkciókat használja belőle, amennyire szüksége van.
  • a legmodernebb technológiák felhasználásával dolgozunk. Ennek köszönhetően szoftvercsaládunk legújabb tagja egy online működő, platformfüggetlen rendszer, melyet a felhasználó bárhonnan, bármikor, bármilyen informatikai eszközzel használhat, és melyek lehetővé teszik a legmagasabb fokú adat- és kibervédelmet, az EU szabályoknak való megfelelést.
  • az orvosi szoftvereinket folyamatosan bővülő Tudástárral egészítettük ki, mely lehetőséget biztosít a felhasználók számára, hogy a felmerülő problémákra azonnal megtalálja a megfelelő megoldásokat, a felmerülő kérdésekre a releváns válaszokat.
  • az ügyfeleinket a használat elsajátításában személyes tanácsadás mellett oktatófilmekkel és online elérhető tesztrendszerrel is támogatjuk. Ennek az egyik előnye, hogy bárhol és bármikor, a nap 24 órájában elérhető, így a betanulás a felhasználó saját ütemterve szerint tud megvalósulni.
  • a bevezetést követően, az aktív használata során is hatékonyan támogatjuk a felhasználóinkat és szükség esetén a felhasználók rendelkezésére állunk.

Ne csak szoftvert válasszon körültekintéssel, hanem partnert is!

Egy jó szoftver csak fél siker. A másik részét a körültekintő ügyféltámogatás adja. Partnereink munkáját felkészült kollégák segítik, munkanapokon 8-20 óra között.

Büszkén mondhatjuk el, hogy negyedszázada vagyunk jelen az orvosi informatikában. Szakértelmünkkel ma már több mint 500 háziorvosi, gyerekorvosi, üzemorvosi és magánorvosi praxist támogatunk.