+36 1 599 9740, +36 70 339 3693 info@dericom.hu

MedMaxPro

Új funkciók, segítő lehetőségek határtalan tárházát felvonultató szoftver, melyben az egyszerűség, kényelem, és praktikum ötvöződik a professzionális szolgáltatásokkal és teljes körű szakmai háttéradatbázis támogatással.

A MedMaxPro egy 5 éves fejlesztés eredménye. A fejlesztés során a programozók egy 25 fős orvoscsoport szakmai tanácsai alapján dolgoztak és a program tartalmazza a Praxis Pro rendszer összes pozitívumát. A szakmai segítségnek köszönhetően a MedMaxPro szoftver tartalmaz olyan ajánlásokat és automatizmusokat, melyek kiemelkedő módon támogatják a mindennapi rendelést. A számítástechnika adta lehetőségeket kihasználva, a folyamatos fejlesztési munka eredményeként 2010-ben került piacra a MedMaxPro háziorvosi szoftver. Évek óta ismert és elismert, lelkes fejlesztő csapatok állnak mögötte, akik maximális mértékben alkalmazkodnak a Felhasználók igényeihez, akárcsak az alkalmazások a Felhasználók szokásaihoz. Célunk, hogy minden Felhasználónk tökéletesen elégedett legyen mind az ügyfélszolgálatunkkal, mind pedig a MedMaxPro programjával. Ennek érdekében mindent megteszünk, hiszen nálunk mindig Ön az első!

Betegéletút lekérdezés

A MedMaxPro programban azonnal információt kaphatnak arról, hogy paciensük milyen készítményeket váltott ki a patikában, vagy milyen TB által támogatott egészségügyi szolgáltatásokat vett igénybe. Ezen adatok az OEP szerverén tárolódnak.

Roadrecord

Roadrecord használatával könnyedén elvégezheti cégautójának útnyilvántartását, mindössze néhány kattintással. Ha szeretné az illesztést használni, kérjük, első körben keresse fel a RoadRecord Bt-t, akik szívesen válaszolnak felmerülő kérdéseire.

Csoportpraxis

A Csoportpraxis segítségével nincs szükség váltogatni a helyettesített körzet és a saját körzet ablakai között, hiszen egyetlen közös páciens listán látható az összes körzet betege, és rögtön el is láthatóak. A MedMaxPro a háttérben mindent automatikusan elvégez.

Hálózat

A MedMaxPro hálózata forradalmi újdonságokat tartogat felhasználói számára, hiszen a program a hálózatban tartózkodási helytől függetlenül bárhol, bármikor használható. Az orvos és asszisztens egyszerre használhatja ugyan annak a betegnek a kartonját.

i

Dokumentumtár

Lényege: minden dokumentum egy helyen érhető el, legyen az orvos által kiadott (pl.: igazolások, beutalók, stb.) vagy külső forrásból származó (pl. szkennelt vagy fogadott leletek, csatolt dokumentumok, hangok, egyéb fájlok – bármilyen formátumban).

Határidőnapló

A MedMaxPro hatékony időbeosztást és adatkezelést biztosít. Határidőnaplójában bejegyzés formájában jelennek meg az ellátások, visszarendelések, felvett előjegyzések és az általános – nem feltétlenül pacienshez kapcsolódó – bejegyzések is.

Design

A Windows témáihoz hasonlóan a design-modul segítségével a program megjelenése változtatható – napszak, évszak, hangulat függvényében. Legyen kreatív, használja úgy, ahogy Ön szeretné.

Gyógyszer infó

Naprakész információk a gyógyszerek felírhatóságáról és áráról, támogatottságáról és a gyógyszer használhatóságával, felírhatóságával kapcsolatos egyéb tudnivalókról.

Indikátorok kezelése

A háziorvosi ellátásban a gyermek- és felnőtt-indikátorok figyelését végzi a program, és jelzi az ellátáskori szükséges teendőket az indikátorpontok maximalizálása végett.

Szoftverkövetés, programfrissítések

MedMaxPro Felhasználóink szerződésüknek megfelelően az interneten keresztül rendszeresen kapnak szoftver-, szakmai adatbázis-, gyógyszertörzs- és Egészségügyi rendelet-frissítéseket. A MedMaxPro intelligens kommunikációja lehetővé teszi, hogy a cégünk központi szerverére felkerülő újdonságokat automatikusan letöltődjenek, majd minimális beavatkozással, akár azonnal vagy akár az Önnek tetsző időpontban telepíthesse.

ÜGYFELEINK MONDTÁK

Dr. Fürst Ágnes - Győr

A program tetszik, jobban meg kéne ismernem, erre lenne lehetőségem Önöknél, tudom, csak időm nem volt rá. A segítségadással és az Önök munkájával maximálisan elégedett vagyok.

Dr. András János - Tapsony

2 hónapja használom a MedMaxPro-t. Ezidáig maximálisan meg vagyok elégedve a programmal, az előző programról való átállás könnyen ment, az új program gyorsabb, áttekinthetőbb.

Dr. Bagyinka Éva - Budapest

Ha az eddig eltelt  idő használata után kellene eldöntenem , hogy ezt a programot válasszam vagy az általam ismert programok közül válasszak, a MedMaxPro program mellett döntenék.

Dr. Kovács Béla András - Budapest

“Olyan,mintha átültünk volna egy idős, régi autóból egy full extrás, vadonatúj autóba: nem volt kérdéses, tudjuk vezetni, de menet közben rájövünk, van benne légkondi, ABS, ESP, stb…”

Barnáné Dr. Szalkanovics Bernadett Ágnes - Makó

Amennyire tartottunk az új programra való átállástól, nem volt semmi fennakadás, csak jó tapasztalataink vannak, ami igaz a program további használatára is.

Dr. Mérnyi Ágnes - Tiszavasvári

A programmal nagyon elégedettek vagyunk, külön öröm, hogy mindent “testre szabhatunk”. A care manager modulra már nagy szükségünk volt. A DeriCom munkatársaknak kifejezetten hálásak vagyunk segítségükért.

Kapcsolódjunk!

1095 Budapest, Ipar utca 2/B. 2. emelet 13.

+36 1 599 9740; +36 70 339 3693

info@dericom.hu

GPS: 47.478102  19.069902