+36 1 599 9740, +36 70 339 3693 info@dericom.hu

A különböző szakmák terén egyaránt az az általános tapasztalat, hogy egy rosszul megválasztott szoftver rengeteg utólagos kompromisszummal jár. Természetes emberi érzés, az újtól való félelem. Mi mégis azt javasoljuk, hogy ne ragadjanak bele egy kényelmetlen helyzetbe, keressék a kiutat!

Nézzenek körül a piacon elérhető termékek között! Persze a választás nem lesz egyszerű, hiszen minden rendszerfejlesztő azt mondja, hogy az ő szoftvere a legjobb! Ezért mi azt javasoljuk, hogy vessék össze az egyes rendszerekbe épített funkciókat a saját igényeikkel! Ha sikerült néhány termékre szűkíteniük a kört, kérjenek szoftver bemutatót, ahol a termékkel kapcsolatosan felmerült kérdéseikre is válaszokat kaphatnak! Bátran kérdezzenek, hogy minél megalapozottabb döntést hozhassanak! Ne csak a termék tulajdonságokat mérlegeljék, hanem a szoftver mögött álló ügyféltámogatás tartalmáról is tájékozódjanak!

Nálunk a szoftverbevezetést szakmailag felkészült szakemberek koordinálják, akik felmérik a leendő ügyfélnél az IT infrastruktúrát, az általa használt szoftvereket és rendszereket, ezt követi az orvosi szoftver testreszabása, paraméterezése. Ezzel párhuzamosan történik a szoftver használatának oktatása teszt környezetben. A tervezett éles indulás előtt elvégezzük az adatok migrálását és integráljuk a szoftvert a felhasználó által a munkájához használt további rendszerekkel.

dericom honlap rolunk mondtak orvosi programok 25 ev fejlesztoi tapasztalattal

A szoftverbevezetés nálunk nem ér véget az orvosi rendszer éles átadásával. Azt valljuk, hogy ügyfeleink akkor lesznek elégedettek, ha a bevezetést követően, a szoftver aktív használata során is hatékonyan támogatjuk a felhasználókat és szükség esetén a rendelkezésükre állunk. Partnereink munkáját felkészült kollégák segítik, munkanapokon 8-20 óra között.

Ha szeretne megismerkedni egy könnyen kezelhető, átlátható medikai rendszerrel és a hozzá kapcsolódó ügyféltámogatási szolgáltatásainkkal, vegye fel velünk a kapcsolatot!