+36 1 599 9740, +36 70 339 3693 info@dericom.hu

A NetDoktort az EESZT bevezetésével egyszerre indítottuk. A kezdeti nehézségeken túljutva ma már hetente 6-8 új felhasználóval nő a netdoktorosok száma.

A NetDoktor bevezetésének támogatása

Az általunk kidolgozott adatmigrációs technikának köszönhetően nagy adatkonvertálási pontossággal térnek át körzetek a következő szoftverekről: VisualIx, IxNet, Meditor, MedMax, Prodoki, Viktória, Ursula, PraxisPlusz, Dokirex, Nucleus, stb. Kidolgozott folyamataink vannak az adminisztrációra, a technikai feladatokra, oktatásra és az éles bevezetésre is.

A NetDoktor ügyfélszolgálata

Egy jó szoftver csak fél siker. A másik részét a körültekintő ügyféltámogatás adja.

Ezért 2019-ben bevezettük a személyes ügyfélszolgálati kapcsolattartó rendszerünket, aminek eredményeként minden ügyfelünk személyre szabott kiszolgálást kap. A felhasználók számának dinamikus bővülését ügyfélszolgálatunk létszámnak és elérhetőségének bővítésével is követjük. Így a 2020-as évet már 6 support munkatárssal indítottuk, akik munkanapokon 7-20 óra között állnak a felhasználók rendelkezésére. Ugyan ezzel a céllal beépítettünk a NetDoktorba egy Helpdesk funkcióit is, mely lehetővé teszi, hogy a felhasználók közvetlen a szoftver felületről üzenjenek ügyfélszolgálatunknak, illetve hogy hibajegyet hozzanak létre.
Emellett a fejlesztői csapatunk is bővült. Így a NetDoktor medikai rendszeren már 6, míg a mobil applikációk fejlesztésén 3 szoftverfejlesztő dolgozik.

A magánorvosok EESZT csatlakozásának támogatása

Ezekkel a szervezési és létszámbővítési intézkedésekkel felkészültünk arra, hogy minőségi szolgáltatást biztosíthassunk azoknak a magánorvosoknak is, akik számára 2020-tól szintén kötelező lesz egy olyan medikai szoftvert választaniuk, mely alkalmas az EESZT felé történő adatszolgáltatásra.
A magánorvosok számára kifejlesztettük a NetDoktor Lite verziót, ami egy csökkentett funkcionalitású költséghatékony NetDoktor rendszer, és amihez fejlesztés alatt állnak szakmai modulok (szülészet-nőgyógyászat, plasztikai sebészet, fogászat, szemészet, diabetológia, stb.)

Az orvos-beteg kapcsolatot kiegészítő megoldások

2020-as terveinkben szerepel a NetDoktor Orvos mobil app továbbfejlesztése, és a NetDoktor Páciens mobil app piaci bevezetése. Ezzel lehetővé válik, hogy az orvos és a páciens zárt csatornán keresztül tudjon egymással kommunikálni, adatokat, dokumentumokat küldeni, személyes találkozást nem igénylő ügyeket intézni.

A mindennapi gyógyítási gyakorlat ma már elképzelhetetlen a magas szintű informatikai háttér és az erre épülő alkalmazások nélkül. A betegellátást javító, az orvos-beteg kapcsolatot kiegészítő megoldások mára már az egészségügy megkerülhetetlen részévé váltak. A NetDoktor fejlesztése során alkalmazott technológiák olyan szolgáltatások igénybevételét teszik lehetővé mind az orvosok, mind a páciensek számára, melyek nélkülözhetetlenek, ha lépést akarunk tartani a világ rohamléptékű fejlődésével.